woensdag 19 juni 2019
Welkom bij vv Armada | Grevenbicht
Armada verliest promotiewedstrijd PDF Afdrukken E-mailadres

Door een 2-1 overwinning tegen v.v. Armada -zondag op het veld van V.V. Neerbeek- blijft Passart/VKC vierdeklasser, maar wat scheelde het weinig. Armada maakte het de tegenstander bijzonder moeilijk. Wat heet moeilijk? De trainer van Passart stierf duizend doden in de dugout.

Zoals bekend houdt Armada op te bestaan als zelfstandige voetbalclub. Samen met RKVV Obbicht gaat de club verder als SV Argo. Deze nieuwe club zal uitkomen in de derde klasse. Waarom dan toch nog zoveel moeite doen om promotie naar de vierde klasse af te dwingen? ‘Omdat we daar het hele jaar hard voor gewerkt hebben’, laat Armada weten. ‘Dan wil je daar ook voor beloond worden.’En het gaat natuurlijk ook om de sportieve eer.

Een zege was de kers op de taart geweest van een geweldig seizoen. Het zat er ook in. Zeker als de scheidsrechter ons in de tweede helft niet minimaal één strafschop had onthouden. Ik denk zelfs dat het er twee hadden moeten zijn”, aldus scheidend trainer Ger van der Wijst.

Bron: Beeg.nl

Finale Nacompetitie 4e/5e klasse PDF Afdrukken E-mailadres

Armada wint de hervatting van strafschoppenserie van RKMVC. Binnen twee spannende minuten was het alweer klaar, Davy Honnef stopte de strafschop van RKMVC en Sjoerd Biesmans trof doel names Armada.

De beslissingswedstrijd voor promotie naar/handhaving in de 4e klasse tussen Passart/VKC 1 – Armada 1 wordt gespeeld op maandag 10 juni 2019, om 14.30 uur, op de accommodatie van RKVV Neerbeek (Sportpark Neerbeek, Bloote Weg 1, 6191 EN  BEEK, 046-4379154).

Door de KNVB wordt een arbitraal trio aangesteld. Indien de wedstrijd na de reguliere speeltijd gelijk is geëindigd, dan wordt de wedstrijd meteen verlengd met 2 x 15 minuten. Is er ook na de verlenging nog geen beslissing gevallen, dan wordt een beslissing verkregen door het nemen van strafschoppen volgens het ABBA systeem.

Protest Armada afgewezen PDF Afdrukken E-mailadres

Het protest dat Armada heeft ingediend, om te voorkomen dat strafschoppen serie gedeeltelijk opnieuw genomen moet worden, is door de KNVB afgewezen.

De beslissing van de KNVB wordt als volgt uitgelegd:

De UEFA maakt onderscheid tussen twee soorten beslissingen van de scheidsrechter:

‘technical decisions’: deze zijn in bepaalde gevallen vatbaar voor protest achteraf, namelijk in die gevallen dat er sprake is van een overduidelijke foutieve toepassing van een regel door de scheidsrechter, en alleen als die foutieve toepassing van de spelregel doorslaggevende invloed heeft gehad op het resultaat van de wedstrijd.

‘factual decisions’, deze zijn nimmer vatbaar voor protest achteraf. Dit zijn alle situaties waarin een scheidsrechter een beoordeling van een situatie geeft: wel of geen hands, wel of geen buitenspel, wel of geen doelpunt, wel of geen overtreding, wel of niet te vroeg inlopen etc. etc. Tegen een dergelijke beoordeling kan nimmer protest worden ingediend. Dit zijn de besluiten van de scheidsrechter zoals bedoeld in regel 5 van de spelregels, waartegen dus nooit protest kan worden ingediend.

In de onderhavige kwestie gaat het volgens de KNVB om een technical decision. De onjuiste procedure gold voor beide teams en daarom moeten de strafschoppen vanaf de 11de opnieuw worden genomen.

Gezien bovenstaande is er dus geen aanleiding om op het eerder genomen besluit terug te komen.

Op grond van bovenstaand argumentatie blijft e.e.a. zeer arbitrair. Naar onze mening wordt niet voldaan aan de voorwaarde dat de foutieve toepassing een doorslaggevende invloed heeft gehad voor het resultaat. Onder de streep gezien zijn alleen strafschop 11 en 12 (beiden raak) verkeerd om genomen. Indien het juiste systeem was gehanteerd, was de uitgangssituatie bij strafschop13 en 14 precies dezelfde: een speler van RKMVC die achter de bal moest plaatsnemen, wetende dat verlies onmiddellijke uitschakeling betekent.

Helaas betekend dit dat Armada en RKMVC vanavond om 19:30u op Sportpark Den Dreesj in Grevenbicht, vanaf de 11e strafschop gaan uitmaken wie aanstaande pinkstermaandag (10-06-2019) in de nacompetitie finale zal staan tegen Passart/VKC.

Armada roept alle supporters op om vanavond het 1e elftal te komen aanmoedigen!

Uitslagen senioren 2 juni PDF Afdrukken E-mailadres
30 mei 2019
Armada 2 - OVCS 3   1 - 3

1 juni 2019
Obbicht 3 - Armada 3   5 - 0

2 juni 2019
Armada 1 - RKMVC 1   2 - 2     5-4 na strafschoppen
Caesar 4 - Armada 2   0 - 7
Armada VR1 - Abdissenbosch VR1         8 - 0

Armada VR1 Kampioen & Armada 1 behaalt nacompetitie PDF Afdrukken E-mailadres

Armada VR1
De Armada dames zijn zondag 26 mei jl. de terechte kampioen geworden in de 5e klasse na een mooie 7-0 overwinning op BSV Limburgia/Kamerland. De laatste paar wedstrijden van de dames waren al kleine finales, maar nadat er zelf ruimschoots werd gewonnen en Slekker Boys verloor van Caesar kon het feest losbarsten. De Armada dames zijn niet meer in te halen en mogen zich verdient de laatste kampioenen van Armada noemen.

Armada 1
In de middag was Armada 1 aan de beurt om het feestje compleet te maken. Bij winst zou Armada 1 deel mogen nemen aan de nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse. De eindstand van de wedstrijd (3-0) werd al voor rust behaald door doelpunten van Thom Geelen en Dirk Brunenberg (2x). Armada 1 zal op zondag 2 juni (aanvang: 14:30u) in de 1e ronde nacompetitie 4e/5e klasse aantreden tegen RKMVC 1 op sportpark Den Dreesj in Grevenbicht.

Dames en heren namens het bestuur, leden en supporters van v.v. Armada harte gefeliciteerd met deze prestatie.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 107