zondag 21 juli 2019
Armada 2 - IVS 2 Afdrukken

Zondag 22 mei was de ontmoeting met IVS op den Dreesj, de laatste wedstrijd voor Armada 2 dit seizoen. Gezien een deel van de Armada naar Engeland was uitgevaren en de technische staf in Venlo zat, was het even puzzelen om het geheel compleet te krijgen. Om 12 uur kon echter, onder leiding van Jos Lemmens, gewoon met een 14 man sterk team aan de wedstrijd begonnen worden.

Na een wat rommelig begin kwam IVS in de 10e minuut op voorsprong. Een voorzet vanaf rechtsbuiten kwam met wat geluk bij de linkerspits die de 0-1 binnen tikte. Na het doelpunt begon Armada wat meer grip op de wedstrijd te krijgen en in 20ste en 22ste minuut werd dan ook orde op zake gesteld. Via een goeie crossbal van Wesley werd Sjoerd over de linkerflank weg gestuurd, die Ricardo kon voorzien van een mooie voorzet: 1-1. Twee minuten later was het weer raak, ditmaal via een aanval over de rechterflank. Na een goede ingreep van Stef werd Robert de diepte ingestuurd. Deze zag Wesley voor het doel staan en gaf hem de mogelijkheid de 2-1 te maken. Na deze doelpunten bleven Armada en IVS kansen creëren, tot de 40ste minuut vielen er echter geen doelpunten meer. In de 40ste minuut wist Jeroen via de rechterflank door te breken en Wesley te bereiken: 3-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam IVS fel uit de startblokken maar Armada wist hier vrij snel grip op te krijgen. In de 55ste minuut werd de wedstrijd dan ook door Ricardo op slot gegooid: 4-1. Hierna bleef Armada een aantal kansen creëren, die echter geen doel troffen. IVS kwam er ook een aantal keer sterk uit. Dit leidde echter niet tot doelpunten door sterk keeperswerk van Roel. Na een goede ingreep van Bob in de 65ste minuut kon hij aan een rush over de linkerflank beginnen. Na een kaats met Ricardo haalde Bob vanaf de zestien uit en gaf de keeper het nakijken. Dit schitterende doelpunt bracht tevens de eindstand van 5-1 op het bord. Armada hield verder de grip op de wedstrijd door sterk spel van Stijn en Stef op het middenveld en probeerde nog wel een extra goal te maken maar de aanvallen werden door de keeper en grensrechter van IVS geneutraliseerd. In de slotfase wist Roel ook nog een aantal pogingen van IVS netjes buiten de palen te houden, waardoor dit seizoen winnend kon worden afgesloten.

Opstelling: Roel Schonbrodt; Peter Wijshoff, Ralf Lacroix, Geert Schürgers, Julien Damoiseaux; Stef Geelen, Helmi van Nuil, Sjoerd Biesmans; Robert in het Panhuis, Wesley Heijnen, Ricardo van de Bergh.

Wissels: Jeroen Coenen, Stijn Wenmakers, Bob Keijsers.

Geen programma bekend

Vr 22-2-2019