Welkom op de website van vv Armada

Deze site is gemaakt op basis van het gratis Joomla-systeem en vormgegevens door middel van een template.logoAlle informatie die u op deze site kunt vinden, is met de grootste zorg samengesteld. Mocht u echter een over het
hoofd gezien foutje tegenkomen of heeft u suggesties voor verbetering van de website, meldt u dit dan aub bij een van de beheerders van deze website via info@vvarmada.nl


Site info
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
zondag 21 juli 2019
Armada 2 - IVS 2 Afdrukken

Zondag 22 mei was de ontmoeting met IVS op den Dreesj, de laatste wedstrijd voor Armada 2 dit seizoen. Gezien een deel van de Armada naar Engeland was uitgevaren en de technische staf in Venlo zat, was het even puzzelen om het geheel compleet te krijgen. Om 12 uur kon echter, onder leiding van Jos Lemmens, gewoon met een 14 man sterk team aan de wedstrijd begonnen worden.

Na een wat rommelig begin kwam IVS in de 10e minuut op voorsprong. Een voorzet vanaf rechtsbuiten kwam met wat geluk bij de linkerspits die de 0-1 binnen tikte. Na het doelpunt begon Armada wat meer grip op de wedstrijd te krijgen en in 20ste en 22ste minuut werd dan ook orde op zake gesteld. Via een goeie crossbal van Wesley werd Sjoerd over de linkerflank weg gestuurd, die Ricardo kon voorzien van een mooie voorzet: 1-1. Twee minuten later was het weer raak, ditmaal via een aanval over de rechterflank. Na een goede ingreep van Stef werd Robert de diepte ingestuurd. Deze zag Wesley voor het doel staan en gaf hem de mogelijkheid de 2-1 te maken. Na deze doelpunten bleven Armada en IVS kansen creëren, tot de 40ste minuut vielen er echter geen doelpunten meer. In de 40ste minuut wist Jeroen via de rechterflank door te breken en Wesley te bereiken: 3-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam IVS fel uit de startblokken maar Armada wist hier vrij snel grip op te krijgen. In de 55ste minuut werd de wedstrijd dan ook door Ricardo op slot gegooid: 4-1. Hierna bleef Armada een aantal kansen creëren, die echter geen doel troffen. IVS kwam er ook een aantal keer sterk uit. Dit leidde echter niet tot doelpunten door sterk keeperswerk van Roel. Na een goede ingreep van Bob in de 65ste minuut kon hij aan een rush over de linkerflank beginnen. Na een kaats met Ricardo haalde Bob vanaf de zestien uit en gaf de keeper het nakijken. Dit schitterende doelpunt bracht tevens de eindstand van 5-1 op het bord. Armada hield verder de grip op de wedstrijd door sterk spel van Stijn en Stef op het middenveld en probeerde nog wel een extra goal te maken maar de aanvallen werden door de keeper en grensrechter van IVS geneutraliseerd. In de slotfase wist Roel ook nog een aantal pogingen van IVS netjes buiten de palen te houden, waardoor dit seizoen winnend kon worden afgesloten.

 

Opstelling: Roel Schonbrodt; Peter Wijshoff, Ralf Lacroix, Geert Schürgers, Julien Damoiseaux; Stef Geelen, Helmi van Nuil, Sjoerd Biesmans; Robert in het Panhuis, Wesley Heijnen, Ricardo van de Bergh.

Wissels: Jeroen Coenen, Stijn Wenmakers, Bob Keijsers.

 

Senioren programma

Geen programma bekend

Junioren programma

Bekijk hier de jeugdwedstrijden

Activiteiten 2018/2019

Vr 26-10-2018
Activiteit Armada 1: Oud Armada Schuttersfeest

Vr 7-12-2018
Activiteit Armada 3: Sinterklaasparty

Zo 6-1-2019
Nieuwjaarsreceptie

Vr 11-1-2019
Darttoernooi enkel spel

Vr 22-2-2019
Bal van Armada

Vr 8-3-2019
Haringbijten

Vr 12-4-2019
Activiteit Armada dames: De laatste vaart

Vr 3 mei 2019
Darttoernooi dubbel spel

Vr 17-5-2019
Activiteit Armada 2: Irish Night

Zo 14-6-2019
Mixtoernooi + seizoensafsluiting BBQ

TOP-sponsor Jeugd

Onze STER-sponsor

Hoofdsponsors

Contact

Adres
Sportpark 'Den Dreesj'
Steenweg 20
6127 AE Grevenbicht

Contact
T: 046 48 58 134
M: info@vvarmada.nl

Banknr: NL27RABO0117203602 

Huidig aantal bezoekers

We hebben 28 gasten online